Upoznajte nas


iVrt

iVrt je naša divizija za on-line poslovanje i maloprodaju. Spojivši 45 godina iskustva u prodaji i servisu vrtnih strojeva sa mladenačkom vizijom i on-line orijentiranim razmišljanjem, odlučili smo kreirati ultimativno korisničko iskustvo za internet kupnju svega što možete poželjeti u svom vrtu: iVrt.hr.

I mnogo više od toga.

Ovdje smo da Vas savjetujemo i pomognemo Vam pri odabiru. Svakom kupcu pristupamo individualno, i rado ćemo zajedno s Vama pronaći ne samo rješenje koje će odraditi posao, nego rješenje koje će vrtni posao pretvoriti u zadovoljstvo.

Naši kupci su svi, od hobi zaljubljenika u svoje vrtove, do profesionalaca iz hortikulture - za svakoga imamo pravo rješenje. Rado ćemo čuti Vaše želje, a ponekad i nešto naučiti od Vas.

Za svoj asortiman biramo samo proizvode i brandove iza kojih možemo stajati - one u čiju smo kvalitetu sigurni, te za koje možemo zajamčiti servisnu podršku, rezervne dijelove i dodatnu opremu dugi niz godina nakon kupnje. Sve što prodajemo uvijek i servisiramo, za sve što prodajemo uvijek imamo i rezervne dijelove - jer zadovoljstvo svojih kupaca ne prepuštamo slučaju, ni prije, ni nakon kupnje.

Istovremeno, za Vas se borimo s dobavljačima - kako bismo Vam premium proizvode uvijek mogli ponuditi po fer cijeni.

Obratite nam se s povjerenjem.

 

Motorama

Mi smo hrvatska tvrtka u 100% obiteljskom vlasništvu. Specijalizirani smo za vrtne strojeve, čijom se prodajom i servisom bavimo još od 1971., najprije kao obrt, a od 1990. kao tvrtka. Gotovo pola stoljeća, uvijek pod istim imenom, uvijek na istoj adresi, uvijek uz istu strast i zaljubljenost u vrtne strojeve.

Ekskluzivni smo uvoznik branda Cub Cadet za Hrvatsku.

Uvoznik smo i za brandove WOLF-Garten, MTD i Lavorwash.

Ovlašteni smo servis i prodavač proizvoda Efco.

Jedini smo servisni centar za Hydro-Gear transmisije u ovom dijelu Europe.

Centralni smo servis i organizator servisne podrške na cijelom području Hrvatske za proizvode grupe MTD Products AG.

Pod brandom ARNOLD distribuiramo rezervne dijelove originalne i zamjenske rezervne dijelove za sve vrtne strojeve, kao što su MTD, Husqvarna, Jonsered, McCulloch, Partner, Stihl, Viking, Honda, GGP, Castel Garden, Stiga, AL-KO, SOLO, Efco, Oleo-Mac, Briggs & Stratton, Kawasaki, Kohler, Tuff Torq i mnogi, mnogi drugi.

Ovdje smo da Vam ponudimo rješenje za svaki problem u Vašem vrtu.