Cijena
Raspon: kn - kn
Elektične pumpe za vodu
Motor
Sustav pranja
Sustav usisavanja
Dimenzije
Jamstvo

Lavorwash

Uživajte u čišćenju, gdje god radili

Lavorwash je svjetski lider u industriji uređaja za čišćenje od 1975. Njegov širok i potpun spektar uređaja za čišćenje interijera i eksterijera. Tijekom godina, Lavorwash je izrastao u specijaliziranog proizvođača profesionalne i hobi opreme za čišćenje, okupljajući mnoge vodeće brandove, te šireći asortiman kako bi ponudio inovativne proizvode kao što su visokotlačni perači na toplu i hladnu vodu, usisivači za pepeo, usisivači prašine, pumpe za vodu i drugo.

40 godina u poslu

Lavorwash je 2015. proslavio četrdesetu obljetnicu postojanja na tržištu, postignuće stabilnosti i tradicije na koje bi mu mnogo pozavidjeli. Osnovan 1975. postepeno je razvio svoju viziju kroz godine, te narastao iz male tvornice u čvrstu, strukturiranu internacionalnu kompaniju s više brandova i još više proizvoda.

Brand Lavor

Ovisno o kanalima prodaje, Lavorwash ima nekoliko prepoznatljivih brandova koji se razlikuju u asortimanu i primjeni.

Brand Lavor obuhvaća asortiman proizvoda koji se kontinuirano proširuje kako bi ponudio efikasno rješenje za svaku situaciju, unutar i oko kuće. Obitelj Lavor uključuje visokotlačne perače na toplu i hladnu vodu, mokre/suhe usisivače, četkare, parne čistače, perače podova i parne postaje. Svi ovi proizvodi prolaze kroz stalna poboljšanja, zahvaljujući tvrtkinoj posvećenosti dizajnu, te istraživanju i razvoju. Uređaji Lavor su jednostavni i praktični za korištenje, efikasni i superiorno privlačnog dizajna.

Saznajte više

Profil kompanije: http://en.lavorwash.com/contents/view/lavor

Sortiraj po:
549,00 kn
Lavor Ashley 1.1 usisvača za pepeo, tihi rad motora snage 800W, dvostruka električna izolacija, meta..
899,00 kn 499,00 kn
Lavor Ashley 900 je novi LAVOR-ov usisivač pepela, namijenjen čišćenju svih vrsta kamina, peći i roš..
749,00 kn 599,00 kn
Napredna potopna pumpa za čistu i prljavu vodu. Opremljena je sigurnosnim plovkom za automatski star..
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)