Usisivači i puhači lišća

Uz snažne baterijske, motorne i električne usisavače i puhače lišća dugotrajan posao metlama i grabljama postaje prošlost.

Od sad dostupne i putem našeg webshopa. Kupite online uz brzu i sigurnu dostavu!

Široka paleta proizvoda.

Inovacije i kvaliteta.

Provjerena kvaliteta i osigurana servisna podrška.Puhač ili usisivač?

Iako će na većim površinama do izražaja najbolje doći puhač lišća (lakše je suho lišće "napuhati" u jedan kut), u manjim vrtovima će dobro doći i usisivač koji može sakupljati "list po list". Srećom, svaki usisivač može raditi i kao puhač, a dosta se puhača koji u "standardnoj opremi" dolaze bez opcije usisa može na to nadograditi. Svaki koji usisava ujedno i usitnjava lišće.

Baterijski, električni ili motorni puhać lišća?

Baterijski puhači lišća su vrlo praktični (nema kablova, nema goriva, nema održavanja) na malim pa od sada čak i na velikim površinama. Električni usisivači lišća su klasični gosti u mnogim vrtovima. Benzinski puhači lišća će pružiti više autonomije, dugotrajni rad i nisu ovisni o električnom kabelu. 

iVrtlar blog: Sve o sakupljanju i kompostiranju lišća

Mora li sakupljanje lišća biti tlaka ili može biti i zabavno? Predstavlja li lišće otpad ili koristan materijal? Što s njime kada ga sakupite? Kako od lišća do dragocjenog humusa? Služi li puhač lišća samo za, khm, puhanje lišća? Sve to i mnogo više, saznajte u našem blogu iVrtlar. Kao i uvijek, savjete za iVrtlar pišu ljudi s terena, entuzijasti i profesionalci… <opširnije>