Baterijski prozračivači

Baterijski prozračivač travnjaka je namijenjen manjim površinama. Ako svoj travnjak kosite baterijskom kosilicom, baterijski prozračivač će sasvim dobro poslužiti. Za veće površine, uvijek Vam na raspolaganju stoje motorni i traktorski prozračivači..

ßSlobodno se poigrajte našim filterima lijevo, kako biste pronašli idealan prozračivač za svoj travnjak

Kratki pregled glavnih prednosti Crtamer baterijsih prozračivača

  • Prozračivač sa jakom baterijom od 48V prozračuje tlo tako da korijenje može ponovno disati, a voda prodrijeti u travnjak, kako bi travnjak bio zeleniji i gušći – bez napora!
  • S umetkom za grabljanje travnjak se može očistiti od mahovine i  mrtvog korova
  • Savršeno za male do srednje velike parcele
  • Brzih 3.900 o/min brzo prolazi kroz korov i mulch sloj
  • 20 čeličnih noževa 

Prihrana travnjaka nakon prozračivanja

Travnjak nakon temeljitog prozračivanja izgleda grozno. To znači da ste dobro obavili posao i uklonili sve ono što ga guši. Ne zaboravite da nakon takvog tretmana travnjak treba prihranu za brzi oporavak. Imamo posebnu mješavinu sjemena i gnojiva stvorenu upravo za oporavak nakon prozračivanja: WOLF-Garten V-Mix 125.

iVrtlar blog: Zašto prozračivati travnjak?

Prozračivanje travnjaka posljednjih godina sve više postaje popularna tema i na našim travnjacima. Do savršenih travnjaka se ne dolazi samo sjetvom i košnjom. Standardi i očekivanja rastu, a radite li stvari kako treba, prozračivanje postaje nužno. Ne želite valjda da susjedova trava bude zelenija? ;-) Što je prozračivanje travnjaka, zašto ga provoditi, kako i kada, saznajte u našem blogu. <opširnije>

Sortiraj po:
299,90€ 2.259,60 kn
Premium baterijski  prozračivač travnjaka, zahvata 36 cm, sa 3u1 sustavom prozračivanja ..
Prikazano 1 do 1 od 1 (1 stranica)