-38%

robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500

Proizvođač: Cub Cadet
Model: 18AO05LA603
Dostupnost: Raspoloživo

Robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500 za potpuno automatiziranu košnju. Postavite, instalirajte i zaboravite! Senzor za kišu, automatsko punjenje, savršena košnja travnjaka, čelični nož, poseban program za rubove...

Akcijska cijena:4.999,00 kn
Redovna cijena:7.999,00 kn
Ušteda:3.000,00 kn

Postavite pitanje o proizvodu

robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500

Uključeno u paket:

  • robotska kosilica Lawnkeeper 500
  • granična žica
  • klinovi za montažu
  • stanica za punjenje/daljinski upravljač

Karakteristike

Izdržljivi noževi od nehrđajućeg čelika

Sve Lawnkeeper kosilice dolaze opremljene noževima od nehrđajućeg čelikakoji će potrajati i cijelu sezonu. Snažni noževi u kombinaciji sa kontinuiranoprilagođavajućom visinom košnje omogućavaju kosilici košnju visoke trave isposobni su čak i za prvu košnju sezone. Nema potrebe za korištenjem klasičnekosilice.

Košnja i malčiranje istovremeno

Lawnkeeper sustav malčiranja usitnjava travu u sićušne komadiće brzinom do 4.000 okretajau minuti. To ujedno "navodnjava" travnjak jer se pokošena trava sastoji od 90% vode. Nemapotrebe za kompostiranjem ili sakupljanjem ostataka košnje. Malčiranje je prirodna prihrana,ali ipak ne može osigurati sve hranjive tvari. Obratite se najbližem autoriziranom Cub Cadetpartneru za posebno gnojivo za robotske kosilice.

LCD Ekran

Brzo i jednostavno postavljanjeIntuitivan sustav izbornika na LCD ekranu pojednostavljuje unos programa košnje,dok površina za košnju može biti defnirana u samo nekoliko koraka. Jednostavnopostavite graničnu žicu oko površine za košnju i učvrstite ju plastičnim klinovimauključenim u paket. Možete izuzeti prepreke poput grmova, bazena ili jezerca, dokčvrste prepreke poput drveća Lawnkeeper otkriva i izbjegava potpuno sam. Akose,

Osjetljiv senzor za kišu

Kučište i noževi kosilice zahtjevaju češće čišćenje ako Lawnkeeper kosi po kiši. Kako bito izbjegla, Lawnkeeper kosilica dolazi opremljena senzorom za kišu koji joj ne dopušta dazapočne košnju po kiši, ili ju zaustavlja i vraća na baznu stanicu ako ju kiša zatekne u košnji.Osjetljivost senzora za vlagu je moguće individualno podešavati koristeći izbornike.

Potpuno siguran koncept

Senzori i prekidači isključuju kosilicu čim je podignuta ili nagnuta. Senzori udaracareagiraju na fksne prepreke i odmah mijenjaju smjer kretanja.

Povratak slučajnim odabirom - bez tragova na travnjaku

Za punjenje baterije, Lawnkeeper se mora vratiti na baznu stanicu. Kod povratka, koristigraničnu žicu kao orijentir i prati je natrag do punjača, ali uvijek različitom putanjom. Toznači da iza Lawnkeepera ne ostaju tragovi na Vašem travnjaku.

Precizno košenje rubova

U modu za porubljivanje, Lawnkeeper kosi rubove travnjaka dva puta na tjedan.Preklapajući noževi koji izlaze izvan širine kotača osiguravaju čist otkos sve dosamog ruba. Nema potrebe da gubite vrijeme na završne radove.

Više slobode zahvaljujući većoj učinkovitosti

Preformanse Lawnkeepera su zapanjujuće. Zahvaljujući visokoj učinkovitosti,Lawnkeeper u košnji provodi manje vremena.

Zamjena noževa je savršeno jednostavna

Uz pomoć posebnog alata koji se isporučuje uz svaki model, noževe zamijenite unutar nekolikosekundi. Ako se ipak ne želite zamarati, autorizirani Cub Cadet partner će to rado učiniti umjestovas.


Specifikacije

Košnja

Zahvat / visina košnje 20 cm / 15-60 mm
Zone košnje 1 moguće odvojene zone

Baterija

Baterija (robotska) 24V / 2 x 12Ah PbAc baterije
Vrijeme košnje s jednim punjenjem 200 min
Vrijeme punjenja/ciklusi 20 sati

Kotači

Profil Protuklizni

Noževi

Brzina do 5.800 min-1
Materijal 1 x FastAttach nož od nehrđajučeg čelika
Motor noževa 1 x 150W

Značajke

Ekran Osvijetljeni LCD
Senzor kiše podesiv

Dimenzije

Razina buke 80 dB(A)
Težina 17.6 kg
Dužina x Širina x Visina (cm) 64 cm x 52 cm x 30 cm

Jamstvo

Jamstvo 3 godine

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro