motorna kosilica Honda HRN 536 VKE

Proizvođač: Honda
Model: HRN536C1VKEA
Dostupnost: Raspoloživo
NC 30 dana: 1.012,00€
910,00€

Postavite pitanje o proizvodu

motorna kosilica Honda HRN 536 VKE

Kosilica Honda HRN 536 VKE


Honda je dodala dva novi model kosilice u svoju ponudu, koja nudi vrhunske performanse košnje i sakupljanja trave te je iznimno jednostavna za upotrebu. Model HRN536 VK dolazi s novo oblikovanim 53 cm dugim nožem. Za njezin rad brine se provjereni Hondin motor GCVx170. Novi model ima više poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima HRG536, što je čini još svestranijom.


Promjenjiva brzina: Smart Drive® omogućava prilagodbu brzine vožnje tijekom kretanja, prilagođenu korisniku i uvjetima. Pokretanje i brzinu kontrolira ručka Smart Drive®, postavljena na upravljaču, a novi modeli imaju promijenjen dizajn ručke koji smanjuje klizanje palca za veću jednostavnost upotrebe. Nova dvosmjerna spojnica u mjenjaču znači da se stražnji kotači mogu slobodno okretati u oba smjera kada se mehanizam upravljanja oslobodi, smanjujući napor potreban za guranje kosilice naprijed i natrag, dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.


Prilagodljivo djelovanje: Kosilice su opremljene poboljšanim Versamow™ sustavom za mulčiranje. Versamow™ omogućava korisnicima brzu promjenu između mulčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji upravljački uređaj na kućištu je jednostavan za korištenje. Dvostruka MicroCut oštrica optimizira rezanje, a novo kućište optimizira protok zraka za najbolje mulčiranje i sakupljanje u svojoj klasi. Serijska je vreća za travu većeg kapaciteta od 70 litara, a punjenje je iznimno učinkovito čak i u zahtjevnim uvjetima.


Oba modela također nude sedam razina podešavanja visine košnje. Lako ih je postaviti pomoću dvije ručke – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu, do kojih je jednostavno doći s iste strane.


Korisnički prijateljska kosilica: Druge karakteristike koje olakšavaju održavanje i upotrebu novih kosilica uključuju poklopac spremnika za gorivo većeg promjera za jednostavno punjenje goriva s manjim rizikom od prolijevanja, a nove brze spojke omogućuju brzo i lako preklapanje ručke za transport i skladištenje.


Specifikacije

Motor

Model motora Honda GCVx 170
Zapremnina motora 170 cm³
Netto snaga 3.2 kW
Broj okretaja 2.850 min-1
Starter potezni starter
Choke automatski
Spremnik goriva 0,90 lit

Sustav pogona

Pogon Stražnji
Broj brzina 1, Varijabilni SMART Drive®
Najveća brzina 3,2 km/h

Sustav košnje

Preporučena površina 2500 m²
Kosište Čelik
Radni zahvat 53 cm
Sustav košnje 3-u-1
Podešavanje visine košnje Pojedinačno
Pozicije visine košnje 7
Visina košnje 27-100 mm
Sakupljanje trave Standardno

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro