robotska kosilica Cramer RM800

Proizvođač: Cramer Tools
Model: CRR006
Dostupnost: Raspoloživo
NC 30 dana: 999,90€ 7.533,75 kn
749,90€ 5.650,12 kn

Postavite pitanje o proizvodu

robotska kosilica Cramer RM800

Dolazi bez pribora za instalaciju 

Savršen dizajn za manji vrt

Ne možete pronaći odgovarajuću robotsku kosilicu za svoj vrt? Cramer predstavlja novu robotsku kosilicu, s našom najmodernijom tehnologijom, koja je dizajnirana za manji vrt. Dolazi sa iznimnim rasponom karakteristika. Jednostavna, lagana, tiha laka za upravljanje putem Bluetooth veze i naše Cramer aplikacije. Pronađite savršen spoj za svoj travnjak.

  • Bluetooth modul za podešavanje i upravljanje. Status, postavke, programiranje, sigurnost i ažuriranja. Zahvaljujući Bluetooth modulu svojim Cramer RM modelom možete udobno i daljinski upravljati putem Cramer aplikacije.
  • Ugodno i tiho. Zahvaljujući motorima bez četkica i najnovijoj generaciji baterija, Vaš Cramer RM izuzetno je tih na samo 58 dB.
  • Brzo uklonjivo kućište i čišćenje vrtnim crijevom. Pomoću standardnih alata možete ukloniti kućište. Zahvaljujući IPX5 certificiranoj zaštiti od prskanja, Vaš Cramer RM jedna je od najlakših za čišćenje robotskih kosilica na svijetu.
  • Savršenstvo malog vrta. Uz malu i koompaktnu veličinu, Cramer RM upravlja Vašim vrtom nevjerojatnom okretnošću. Uz pomoć dvije vodeće žice, obrađuje i najsloženije vrtove.

Karakteristike

Jednostavno čišćenje

Jednostavno uklonite kućište i počnite s čišćenjem kosilice. Cramer robotske kosilice Imaju IPX5 stupanj zaštite od prskanja IPX5, tako da ih možete očistiti vrtnim crijevom.        

Slobodni noževi

Dvostruke oštrice oštre kao britva mogu se slobodno kretati. To znači da se automatski uvlače kada udaraju o prepreke kao što su malo kamenje ili korijenje skriveno u travi. 

Savršeno uravnotežena

Lagani sustav rezanja i lagane komponente osiguravaju uravnoteženu raspodjelu težine. To olakšava nošenje kosilice dok radite u vrtu.

Usluga nakon prodaje

Vaš Cramer zastupnik nudi mnogo više od savjeta i prodaje: npr. stručna instalacija, zimsko skladištenje, održavanje i pregled. 

Navigirajte uskim prolazima sa lakoćom

Do dvije vodeće žice (uključene) osiguravaju da se robotska kosilica može nositi i s kompliciranim vrtovima i prolazima do 60 cm. 


Specifikacije

Sustav robotske kosilice

Maksimalna površina 800 m2
Preporučena površina 0 - 700 m2
Radni zahvat 22 cm
Visina košnje 2 - 6 cm
Podešavanje visine košnje Manualno
Vrijeme košnje 55 min
Vrijeme punjenja 70 min
Motor robotske kosilice Bez četkica
Maksimalni savladiv nagib 30 %
Minimalni savladiv uski prolaz 60 cm
Sustav odabira pravca Nasumično
GPS sustav Ne
Timer Da, potpuno podesiv
Podesive startne točke Da, 5 položaja
Zaštita od kiše Ne
Zaštita od smrzavanja Ne
Sustav spajanja i upravljanja Bluetooth
Razina zaštite(kosilica) IPX 5
Sustav zaštite(bazna stanica) IPX 2
Sustav zaštite(napajanje) IP 67

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Vezani artikli