iVrt Servis: Izmjena filtera zraka

0 Pogledano: 689
iVrt Servis: Izmjena filtera zraka

Kako zamijeniti zračni filter na Cub Cadet motornoj kosilici?

Zdravlje i dugovječnost vaše kosilice ovisi o njezi i održavanju koju joj dajete. Redovito mijenjanje zračnog filtera kosilice osigurat će učinkovitiju vožnju kosilice, zadržavanje prašine i krhotina iz motora. U najmanju ruku, preporučuje se da promijenite filter jednom godišnje. Međutim, možda ćete trebati zamijeniti svoj filter zraka češće, ovisno o tome koliko često se koristi kosilica i u kojim uvjetima. Košnja preko suhih, prašnjavih travnjaka ljeti i lišće u jesen može brže začepiti vaš filter za zrak, stoga provjerite i zamijenite ga redovito ako često radite u tim uvjetima.

Pratite niže navedene instrukcije i saznajte kako zamijeniti Cub Cadet zračni filter na kosilici. Upute za zamjenu filtera kosilice mogu se neznatno razlikovati ovisno o modelu kosilice koju posjedujete. Uvijek se pobrinite da provjerite upute za uporabu za detaljnije upute.

Instrukcije:

Korak 1: Kako biste osigurali sigurnost kroz zamjenu filtera za kosilice, obavezno od-spojite žicu za paljenje svjećice prije početka. Uklonite poklopac kućišta filtera za zrak tako da odvijete vijak.
Korak 2: Odvojite poklopac kućišta filtera za zrak od tijela filtera za zrak.
Korak 3: Uklonite Cub Cadet filter zraka iz kosilice.
Korak 4: Umetnite novi zračni filter u podnožje kućišta i vratite poklopac.
Korak 5: Gurnite poklopac filtera zraka u nosač filtera i ponovno pričvrstite vijak dok ne bude sigurno pričvršćen.
Korak 6: Sada kada ste završili zamjenu filtera za kosilice, možete ponovno priključiti žicu za paljenje svjećice.

Imajte na umu da ćete prije početka gore navedene operacije trebati prethodno kupiti zamjenski filter za kosilicu. Sve filtere i pred-filtere potražite na jednom mjestu! Neke kosilice mogu imati pred-filter koji možete jednostavno oprati i ponovno upotrijebiti, produžujući vrijeme između zamjene filtera za zrak. Upute za uporabu uputit će vas na ispravan filter za kupnju.

Sada, uz ove jednostavne iVrt upute, možete promijeniti zračni filter kosilice kao profesionalac.

Komentari

Napiši komentar